Alecto BLX-10 Baby Sound Luisteraar voor de ongeboren Baby

Ik ben iemand die gelooft in een natuurlijke levensstijl en vermijd zoveel mogelijk het gebruik van medicijnen en zoek liever mijn heil in gezonde voeding, kruiden therapie, lichamelijke oefeningen en meditatie. Ik zit nu in de twintigste week van mijn zwangerschap en naar het geluk en blijdschap zijn er natuurlijk ook veel ongemakken. Ik heb erg veel moeite om te slapen omdat ik veel spierpijn heb als ik lig en de baby is de laatste tijd ook behoorlijk aan het voetballen, net als ik wil gaan slapen. En ik heb erge eczeem. Er zijn natuurlijk medicijnen, al dan niet op dokters recept die ik kan krijgen, maar dat wil ik juist zo veel mogelijk vermijden. Ik ben op zoek naar iets op natuurlijke basis, zonder gevaar voor bijwerking voor mijn kind, maar waar ik wel baat bij heb, vooral tegen de spierpijn En iets dat help tegen de eczeem. Heeft iemand advies?

 

Ik weet dat door de lichamelijke ongemakken en de hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap het normaal is dat een vrouw vermoeid is, en een slecht humeur kan hebben, maar ik ben nu al zeven maanden zwanger en iegelijk is mijn humeur al maanden alleen maar slechts. Ik heb normaal al best een kort lontje, dat weet ik ook wel maar het is erger dan het ooit geweest is. Ik kan er zelfs niet tegen als mensen zien dat ik zwanger ben en blij en geïnteresseerd lopen doen. Ik reageer kortaf en bitchy. Iets waar ik later spijt van heb. Maar kan het niet stoppen. Mijn familie heeft er vooral last van en ik heb soms zeer erge ruzies met mijn vriend over helemaal niks. Mijn gynaecoloog zegt dat stemmingswisselingen normaal zijn maar hij begrijpt niet hoe heftig dit is en hoe het mijn vriendschappen en relaties ondermijnt. Ligt dit nu echt aan mij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *