Laat je kapsel voller ogen met extensies

Wil je graag op een natuurlijke manier je kapsel voller laten ogen? Met clip in extensions kan je op een natuurlijke manier je haar extra volume geven. De speciale haarclips kan je zelf in je haarbos aanbrengen. De hairextension bestaan uit een soort clipje met 100% natuurlijk haar. Doordat het echt natuurlijk haar is valt het niet op dat je extra haren tussen je huidige haarbos plaatst. Het clipje breng je onder je haren aan en meteen krijg je een voller kapsel. Op onze site worden de hairextensions alleen verkocht als set. Je krijgt in totaal 80 cm aan haarstukken die je op verschillende strategische plekken kan plaatsen. Door alle hairextensions te plaatsen zie je er weer stralend uit!

Tips voor het plaatsen van hairextensions

Je hebt een mooie set hairextensions besteld op onze website.  Alleen nu moet je de haarclips nog plaatsen. Gelukkig is dit niet zo moeilijk als je zou denken. Je kijkt eerst naar welke plekken je graag een volle haarbos zou willen. Meestal begin je met een verlenging onderaan in de nek. Maak een horizontale scheiding in het haar en hou wat eigen haar over waar je de extensions aan vast gaat maken. Klik de clip open en schuif deze over het haar heen ten hoogte van de scheiding. Druk het klemmetje zachtjes dicht en je eerste hairextension zit. In onze set zitten in totaal 16 haarclips om je kapsel een volle look te geven. De clips hebben allemaal verschillende maten om zo je kapsel beter uit te laten komen.

 

Elke clip gemaakt van 100% mensenhaar

Op het internet kan je goedkoop aan synthetische haarclips komen. Het enige nadeel hiervan is dat je veel geld neerlegt voor rommel. Het blijft altijd zichtbaar dat je hairextensions gebruikt hebt om je haar te verlengen of voller te maken. OxY heeft alleen hairextensions gemaakt van 100% mensenhaar. Je komt bij ons dus geen synthetische rommel tegen en je volle haarbos lijkt volledig van je eigen haren gemaakt te zijn. Het valt niemand op dat je gebruik gemaakt hebt van haarclips. Creëer eenvoudig zelf een volle haarbos met OxY.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *