Alles wat je moet weten over Private Lease

Hoi, Ik ben Anneloes en mocht deze week mijn Peugeot 108 ophalen via een private lease. Ik wilde namelijk mijn eigen wagentje rijden maar omdat ik een parttime job heb en bovendien ook nog studeer zat er eerlijk gezegd het geld niet aan om een auto te kopen en was voor mij de private lease een fantastische oplossing. Dirk kwam hier een paar dagen geleden mee thuis Dirk is mijn vriend. Hij had een flyer op zijn werk gekregen over private lease en dacht dat het misschien wel iets voor mij zou zijn. We zijn samen op pad gegaan om het allemaal eens te bekijken en jawel hoor het bleek een super uitkomst voor mij te zijn. Nu rij ik in mijn wagentje van mijn werk naar school en weer naar huis, heerlijk om zo zorgeloos in je autootje overal naar toe te kunnen en bovendien geen gebruik meer te hoeven maken van het openbaar vervoer. Voor ons de jonge moderne meiden van vandaag is dit een stap in de goede richting. Je bespaart tijd je kunt alle kanten op en zit veilig in je auto.

Private lease heb ik via rosfinance.nl die hebben ons alles prima voorgelegd zonder veel poespas en hadden alles zo voor ons berekend. Voor dit wagentje betaal ik een maandelijks bedrag van € 179 euro wat een prijs blijkt te zijn die goed bij me past. Daarnaast heb ik tijd over om een bezoekje aan mijn ouders te brengen tussendoor wat voorheen niet ging door tijdgebrek en de boodschappen doe ik nu ook veel makkelijker. Ik ben ondertussen van al dat gehaast af en ga af en toe met mijn vriendinnen ergens een kopje koffie drinken of pak een lunch ergens gezellig onderweg. Mijn Dirk heeft me dus voor de zoveelste keer een groot plezier gedaan. Bedankt lieverd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *